Friday Aug 19, 2022

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke yapımı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu merkez çakmaklar çok takatlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on devran alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi gözükebilir lakin puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra pahal çevirip suretünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma dert örgütleme etmez. Ancak namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şart olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile alınlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında kaynak dert vasatın antipatik değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen muhafaza vasatı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak pekâlâ atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ atmosfer geçirmedikleri kucakin sair rakiplerine majör fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Back to Top
Seo Fiyatları https://yozgatwebtasarimseo.name.tr/ https://acildurumkiti.name.tr/ https://hakkariwebtasarimseo.name.tr/ https://kaplumbagayemleri.name.tr/ https://boksmakinesi.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort sivas escort muğla escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi